Műegyetemi Football-Club 4:1-re győz a Wiener Football-Club 98 ellen

A Wiener Athletik Sport Club pályáján a lassú eső daczára aránylag szép számú közönség gyűlt össze, a két egyenlő erejűnek jelzett csapat érdekesnek igérkező küzdelmének szemlélésére.

A bécsiek erősen bíztak a W.F.C. 98 győzelmében, de ez egyszer csalódás volt az otthoniak győzelmébe vetett bizalmuk, mert ezúttal a magyar csapaté lett a győzelem pálmája.

A műegyetemiek kezdet után rögtön hevesen támadnak s csakhamar a W.F.C. kapuja előtt vannak. A bécsiek visszaverik a támadást s ők szorongatják veszedelmesen a műegyetemi kapuvédet, ki sikerrel védi kapuját.

A sikeres védelem után a műegyetemi csatárok gyors irammal viszik a labdát a bécsiek kapuja felé s Hochstein erős rugással lövi a labdát a kapuba.

Nemsokára ezután ismét a bécsi kaput ostromolják s egy cornerrugás után Misky a kapus irányába lő, a kapuvéd kiszalad, azonban elhibázza a labdát s ez háta mögött lassan a kapuba begurul.

Most összeszedik magukat a bécsiek s Roller egy alkalommal túl fut a hátvédeken s jól irányzott erőteljes rugással megszerzi csapatának az első goalt.

Az első félidő befejezése előtt a műegyetemiek újból a W.F.C. kapuja elé jutnak s a kapu előtti tolongásban Mayer felhasználja az alkalmat, hogy a labda harmadszor is a bécsiek kapujába jusson.


A második félidőben az eső erősen esik, de csakhamar alább hagy, úgy hogy a játékot akadálytalanul folytathatják. Mayer leszalad a labdával és a kapu elé érve leadja Miskynek, a ki negyedszer küldi azt a bécsiek kapujába.