FTC – "33" FC 1:0 (1:0)

Üllői-uti pálya 6000 néző. Bíró: Ujvári Ödön.
Meglehetősen érdektelen mérkőzés, amelyen egyik csapat sem mutatott kielégítő formát. Az FTC volt egyébként a jobbik csapat és győzelme teljesen megérdemelt volt, bár a "33"-asok kissé erélyesebb csatársorral könnyen tehették volna eldöntetlenné a küzdelmet.

A győztes csapatban a védelem volt a legjobb Payer ismét játszott és a csapat főerőssége volt, akin megtört az ellenfél legfőbb támadása. A fedezetsor elég jól oldotta meg feladatát. Medgyesi agilis és hasznos játékos. A csatársor nem tudott igazán jó játékot produkálni. Tulnyomó észt egyéni akciókat láttunk tőle, míg az összjáték mégis kívánni valót hagy hátra. Egyénileg Pataki és Nemes jók de megérteni nem igen tudják vagy akarják egymást.

A "33"-ban is a védelem tett ki a legjobban magáért. Zsák sokat és szépen védett, de igazán nehéz dolga nem akadt. A fedezetsorban Zloch játéka magaslott ki. A csatársor a mezőnyben tűrhetően játszik, de gólképtelen. Legjobb embere a jobbszélen játszó Kramer, aki igen tehetséges elsőnek ígérkezik.

Mindkét félidőben a FTC többet támadott, de veszélyes helyzetet alig tudott teremteni. A gól az első félidő közepe táján Potya szép lövéséből esett.