Apróságok

Fedák Sári, a nagy művésznő, akit a terrorcsapat halálos fenyegetéssel kényszerített, hogy a május 1-ei felvonulásban részt vegyen. Mintegy másfél millió vagyonából kifosztották.

Gábor Andor, író, akit a bolsevizmus vádjaival terhelten letartóztattak. Ő vezette a szinházi ügyeket és azzal vádolják, hogy részt vett a kommunista agitációban.

Gróf Károlyi Mihály, a köztársaság volt ideiglenes elnöke. Az ő politikai gazsága szolgáltatta ki az országot, a kommunistáknak, akik azután tönkre tették. 

Kéri Pál, ki valósággal rossz szelleme volt Károlyinak. Mint kommunista le van tartóztatva. Tudvalevően azzal is vádolták, hogy részes volt Tisza meggyilkolásában.

Károly, a legutolsó magyar király, a legujabb hirek szerint, belebetegedett trónja elvesztésébe. Ott üldögél és lábbadozik a Boden-tó partján és most már nem "a népei sorsán aggódó gond" miatt borult el az arca a képen, hanem más gondok is bántják.

Kolcsak admirális, hadseregparancsnok, az ó-orosz köztársaság ideiglenes elnöke. Harcaiban megsemmisítette a bolseviki csapatokat.