Botrány a footballmeccsen

Parázs botrány színhelye volt tegnap a Hungária-úti footballpálya. Délután három órakor kezdődött a Terézvárosi Torna Club és a VII. kerületi Sport Club mérkőzése, melyet Szücs Hugó bíró vezetett. Már az első percekben megindult a durva játék, mely egyre fokozódott, különösen a második félidőben a győztes gólért.

Az utolsó percekben, mikor már minden olyan törekvés, mely az eldöntetlen 0:0 eredményt megváltoztathatta volna, kudarcot vallott, összekeveredtek a mezőnyjátékosai. Prockeno nekitámadt Jánossynak, a VII. kerületi Sport Club egyik játékosának. A verekedésbe beleavatkozott a Terézvárosi Torna Club egy másik játékosa: Maly is, mire a bíró néhány perccel a második félidő letelte előtt, lefújta a mérkőzést.

A közönségből egy negyven-ötven főnyi csoport vált ki, mely a korláton át behatolt a pályára és körülvette a verekedőket. Itt természetesen két pártra oszolva, csakhamar maguk is verekedni kezdtek és jó pár percig tartott, amíg rendőrök jelentek meg a színen, akik a felháborodott kedélyek lecsillapították.