Magyar Hockey Club – Budapesti Hockey Club 5:1 (1:0)

MHC: Nógrády – Hauer, Pösel dr. – Szente, Rudán, Várady – Santelli, Lator, Révay, Bogdán, Szentey.
BHC: Schatz G. A. – Eich, Zoltán – Heinrich A., Krempels, Zsigay – Wolffahrt, Leitner, Goldscheider, Gedey, Bethlen István gróf.

A vasárnap délelőtt lefolyt mérkőzésben nívós és igen izgalmas küzdelmet vívott a két csapat. Az MHC fölényének a jegyében indul a játék, de hamarosan a BHC is belemelegszik és ekkor csatárai szebbnél-szebb ütésekkel veszélyeztetik az MHC kapuját, anélkül azonban, hogy eredmény volna. Ezzel szemben az MHC offenzívája sikert hoz s egy lefutásából Lator gólhoz segíti csapatát.

Az első félidőben egyenrangú volt a két ellenfél, a második félidőben azonban a BHC csapatán a fáradtság jelei mutatkoznak s ezt az MHC ügyesen kihasználva, gyors egymásutánban négy gólt szerez. A BHC egyetlen gólját egy kapu előtti kavarodásban Leitner üti. Hullámzó mezőnyjátékkal ér véget a mérkőzés.

Kellemes meglepetést keltett a BHC jó szereplése. Különösen a Goldscheider, Gedey, Bethlen-szárny volt elemében. A halfsorban Heinrich A. és Krempels, a hátvédek közül Eich játéka emelkedett ki. Schatz a gólokat nem védhette.

Az MHC szokott jó formáját játszotta ki. Pontos összjátékával és lefutásaival különösen a második félidőben állandóan veszélyeztette a BHC kapuját. Az MHC mostani formája alapján bizakodva nézhetünk, a szombati és vasárnapi nemzetközi mérkőzés elé, amely valószínűen magyar győzelmet fog hozni.

BHC II. – MHC II. 1:0. Az idő rövidsége miatt a csapatok csak 30 percig játszottak. A gólt az utolsó percekben Sándor beadásából Cirbusz ütötte.