MHC – BHC 9:1 (4:0)

Lóverseny-tér. – Bíró: Farkas Mátyás

MHC:
Wirth – Pőzel dr., Hess – Szente, Rudán, Haldekker – Hertelendy, Bogdán, Révay gróf, Szendey, Várady.
BHC: Székely – Heinrich, Zoltán, (Édes) – Révész, Bikár, Schatz – Gastner, Goldschelder, Bethlen Gábor gróf, Gedey, Wolffart.

Vasárnap délelőtt szépszámú és előkelő közönség jelenlétében mérkőzött meg egymással a Magyar Hockey Club és a nemrég alakult Budapesti Hockey Club első csapata. Az MHC annak ellenére, hogy két tartalékkal állott fel, fölényesen győzte le a BHC lelkesen játszó és védekező csapatát.

A mérkőzés kezdetén rögtön az MHC támad, aminek eredménye a 2. percben Révay gróf gólja. Újrakezdés után a BHC támad, Goldschelder lövését Wirth a gólvonalon belül fogja, de a bíró nem látja. Az MHC újra fölénybe kerül és egy kapuelőtti kavarodásból két méterrel a kapu előtt büntető bulit ér el, amelyet azonban Goldscheider szépen ment. Az első félidő vége felé az MHC fölénye állandósul, ami három gólban nyilvánul meg.

A második félidőben az MHC folytatja támadásait, azonban Székely, a BAC kapusa több ízben bravúrosan és nagy szerencsével véd. A megújuló offenzíva során azonban Szendey, Bogdán, Révay gróf és Hertelendy kilencre szaporítják a gólok számát. A félidő utolsó perceiben éri el a BHC egyetlen gólját Wolffart szép kitörése révén.

Az MHC minden játékosa tudásának a legjavát nyújtotta. A BHC csapatában pedig Székely, Heinrich, Bikár, Goldscheider, Gedly, Bethlen gróf és Wolffart játszott ki jó formát.

MAC hölgycsapat – MHC hölgycsapat 1:0 (0:0)

A legutóbb döntetlenül végződött mérkőzés megismétlése volt a vasárnapi játék, amelyet a MAC hölgycsapata megérdemelten nyert meg, megszerezvén ezzel az MHC által felajánlott 11 ezüstérmet.