Medside Musztafa hercegnő nem békült ki férjével

Minden hétre van valamely uj esemény, majd meglepetés Medside Musztafa hercegnő és férje, Abdul Kadir török herceg között. A mult héten híre terjedt, hogy a házaspár kibékült, most ezzel szemben ügyvédje, Váry Rezső dr. a hercegnő meghatalmazásából és nevében a következőket közli velünk: 

Medside Musztafa hercegnő nem békült ki férjével. A házasfelek egyáltalán nem érintkeztek egymással és kibékülési tárgyalások nem folynak. A hercegnőnek nem született semmiféle gyermeke ezidőszerint és így nem is jelenhetett meg a VI: kerületi előjáróságon. Miután pedig nem jelent meg, így az sem igaz, hogy a herceg és Medside Musztafa hercegnő karonfogva mentek volna, vagy hogy a hercegnő ezt a kijelentést tette volna, hogy: Alles in Ornung.

A hercegnő ügyvédjének kijelentései mellett, amelyek azt biztonyitják, hogy a hercegnő nem békült ki férjével, tény az, hogy Medside Musztafa most is régi pesti lakásán van, bizik abban, hogy törvényes eszközökkel vissza fogja kapni, jelenleg fimfölvételen dolgozik a Star-fimgyárnál és akik látták ezeket a fölvételeket, azok meglepetéssel beszélnek róla hogy milyen elsőrangu filmszinésznő.

Abdul Kadir az ottomán herceg, és ottomán lovassági ezredes ugyanakkor a következő nyilatkozatot küldte be hozzánk:

Nem igaz, hogy Medjidie urnő a feleségem és hercegnő, Nem igaz, hogy vele kibékültem, anyakönyvvezetőhöz mentem, Andrássy-uton sétáltam. Nem igaz, hogy a rendőrségen engem kihallgattak vagy figyelmeztettek volna. Nem igaz, hogy Párizsba távozom. Ellenben tény az, hogy törvényes feleségem van, tehát elvált és morganatikus volt feleségemmel nem érintkeztetem. Az is valótlan, hogy Törökországból nagyobb összegű pénzt kaptam.