Ferencváros – Kispest 8:1 (2:0)

Üllői út. – 1500 néző. – Bíró: Barna.
A Ferencváros megérdemelt győzelmet aratott a Kispest felett, mely az első félidőben helyenként komoly ellenfélnek bizonyult és csak szünet után esett vissza.

A 2. percben Konyor lövését Háda védte. A 11. percben gördült végig a pályán az első veszélyes ferencvárosi támadás. Takács II. szerezte a vezető gólt (1:0).

A 15. percben Apponyi Albert gróf emlékére félperces szünet volt. A 16 percben Mikes lövését Háda fogta. Lassan a Ferencváros került döntő fölénybe és a 40. percben Kohut beadását Takács I. a jobb sarokba vágta (2:0).

A második félidő 3. percében Takács II. a tétovázó Rozgonyi mellett megszerezte a harmadik gólt (3:0). Az 5. percben Turai kiugratta Takácsot, akinek lövését Dobozy a kapuba ejtette (4:0).

A 8. percben kovács rúgta kapuelőtti kavarodásból az 5. gólt. A 13. percben Turai és Kohut összejátszásából Tánczoshoz került a labda, aki a kapuba továbbította (6:0).

A 17. percben Konyor kiadásával Steiner kiugrott és éles lövése a hálóba jutott (6:1). A 25. percben Tánczos beadását Kohut góllá értékesítette (7:1).

A 40. percben Turai szöktette Kohutot és hamisítatlan „Kohut-bombája” a kapufáról vágódott a kispesti hálóba.