A tavaszi szezon érdekessége

A tavaszi szezon érdekesség dolgában messze fölülmulja az eddigieket és mondhatjuk, hogy a gazdag programm, a változatos összeállítás fölülmulja a kontinens bármely városának football-játék programmját. A szezon megnyitóját a legnagyobb hazai csapatok bajnoki mérkőzései képezik, utánuk következnek a nemzetközi mérkőzések.

Először Bécs legrégibb csapata, a I. Vienna F. C. játszik, a M. T. C.-bal, és utána a prágai híres Slavia méri össze erejét a B. T. C. és a M. A. C. csapataival.

Áprilisban a Karlsruher Fussball-Verein mérkőzik a B. T. C.-bal, húsvétkor pedig láthatjuk a legjobb angol amatőr csapatok egyikét, a Richmond F. C. –ot. A híres angol csapat négy mérkőzése után nem csökken azonban a programm érdekessége, mert a svájczi válogatott csapat fog kétszer játszani és végül jön a piéce de resistance, a Southampton A. C. három mérkőzése. Ezzel azonban még nem ért véget az érdekes mérkőzések sorozata, mert májusban látjuk a legjobb bécsi csapatokat Budapesten.

Mindezekből látható a footballjáték nagyarányú fellendülése hazánkban és a törekvés egyleteink részéről, hogy ebben a sportban a legjobbat bemutassák, örömmel töltheti el minden magyar sportember lelkét, mert ebből is látható a magyar sport életrevalósága és a magyar faj hajlandósága a testedző sportok űzése iránt.