A BTK nyerte az ökölvívó csapatbajnokságot

Zsúfolt nézőtér előtt folyt le az ökölvívó csapatbajnokság. A két rivális a BTK és B. vasutas régen nem látott izgalmas küzdelmet vívott a csapatbajnokságért.

A csapatok végig fej-fej mellett haladtak. Az utolsó előtti párig az volt a helyzet, hogy a B. Vasutas nyeri a versenyt.

A mérkőzés 8:6-ra állt, amikor az utolsó pár felállott. Rózsa BTK szívósan küzdött és sikerült csapatának a döntetlent kierőszakolni. A BTK ezzel a győzelmével jobb pontaránya alapján a bajnokságot is megszerezte.

FTC – HAC 10:4

Az FTC nagy fölénnyel nyerte az ökölvívó csapatbajnokság harmadik helyét a Hermina mezei AC ellen.

A légsúlyban a mérkőzés elmaradt, mert a HAC nem állított ellenfelet, míg az FTC ökölvívója átesett az előírt súlyon. A bantamsúlyban Horváth FTC technikai KO-val győzött Gránát HAC ellen. Weltersúlyban Németh FTC győz pontozással Kőmíves HAC ellen.

A középsúlyban Varga HAC győz a második menetben technikai KO-val Fehér FTC ellen. Berkessy FTC technikai KO-val győz Nagy HAC ellen. Utóbbit a bíró háromszor figyelmeztette szabálytalanság miatt és végül leléptette.

Kisnehézsúlyban Hidas HAC győz Rubay FTC ellen, akit a második menetben sérülése miatt leléptettek. Nehézsúlyban Szigeti FTC győz Janosek HAC ellen, aki már az első menetben feladta a reménytelennek látszó küzdelmet.

A pehelysúlyban Márton FTC küzdelem nélkül győzött Modla ellen, aki átesett a súlycsoportjából.

A válogatóverseny során Mándi Dombóvár győzött Szabados NSC ellen. A vidéki birkózó nagy technikájáról tett tanúságot.

BTK – B. Vasutas 8:8

Légsúly: Bénácsi BTK győz Énekes II. ellen. Változatos érdekes mérkőzés.

Lovas BTK – Szalay B. Vasutas döntetlen. Szalay mutatkozott erősebbnek, de a közönség szimpátiája Lovas felé irányult és kikerült neki a mérkőzést eldöntetlenné tenni.

Szabó BTK - Frigyes B. Vasutas döntetlen.
Erőss B. Vasutas Tatai BTK. Győz Erőss.
Énekes B. Vasutas – Szamossy BTK. Győz: Énekes.
Ványi B. Vasutas – Csiszár II. BTK döntetlen.
Farkas B. Vasutas – Orsolyák BTK döntetlen.
Rózsa BTK győz Nagy ellen.