Örökellátásos uj appartement-házat épit a „Siesta” Szanatórium

A „Siesta” Szanatórium hézagpótló uj intézményt létesit!
A szanatórium a Ráth György-utca 8000 négyszögöles kertjével határos telkein teljesen különálló appartemet-házat épit, amelyben egy összegnek egyszer és mindenkorra való megfizetése által a szerződő félnek élete végéig előkelően butorozott, modern összkomfortos lakást, elsőrangu – kivánatra diétás – élelmezést, fütést, világitást, kiszolgálást, gyógyszerellátást, orvosi kezelést, szükség esetén mütéti beavatkozást is – szabad orvosválasztással – és az összes szanatóriumi gyógytényezőket (laboratóriumi vizsgálatok, röntgen, elektromos kezelés) nyújt minden további fizetési kötelezettség nélkül.

Egy 60 éves egyén 29.000 pengőt,
idősebb évjáratonként fogyó, fiatalabb emelkedő összeget fizet. Az öröklakás és örökellátás telekkönyvi bekebelezéssel biztosittatik.

Örök luxuséletet biztosithatnak maguknak
ezen ujitás folytán oly egyének, vagy házastársak, akik kevés tőkéjük kis jövedelméből csak legnagyobb gonddal tudják legegyszerübb életszükségleteiket fedezni.

Miután összesen 40 lakosztály fog rendelkezésre állni
és a reflektánsok a jelentkezés sorrendjében vétetnek tekintetbe, sürgős érdeklődés ajánlatos. Részletes felvilágositást nyujt és ismertetőt küld a „Siesta” szanatórium vezérigazgatója.