Keresztes Lajos olimpiai bajnok újra starthoz állt és győzött

A Húsiparosok Sport Clubja vasárnap este nehézatlétikai estét rendezett a Vasmunkások Magdolna utcai székházában. Először a „Húsosok” a BTK bokszolóival mérkőztek. A BTK győzött. Részükről Molczera megverte Vargát, Bogos Homolait, Bakó Kovácsot és Bittera Czakót.

A húsosok részéről Fődi győzött Belloni ellen, míg Gálnak nem áll ki az ellenfele. Két kihívásos bokszverseny volt, amely döntetlenül végződött. Kis (BTK) és Róka (MÁV), Tatai (BTK) és Kaltenecker (BTK) között.

Mielőtt megkezdték volna a Húsos-Dorogi AC birkózó csapatversenyt, a közönség nagy üdvrivalgása között a porondra lépett Keresztes Lajos birkózó olimpiai bajnokunk, hogy összemérje erejét a dorogi Györgyeivel.

Keresztes remekül küzdött, meg sem látszott rajta, hogy évek óta nem vett részt birkózóversenyen. Az olimpiai bajnok a 11-ik percben két vállra fektette ellenfelét.

A dorogiak 5:2 arányban verték a Húsosok birkózócsapatát. Rózsaföldi, Tóth, Ferencz, Beke és Vitális szerzett győzelmet a dorogiaknak. A Húsosok részéről Scheffer és Molnár aratott győzelmet.