Elegancia, jókedv a Caritas garden partyján

Nemcsak autóversenynek beillő kocsipark, divatrevünek beillő elegancia, szépségversenynek beillő hölgygaléria volt vasárnap délután a Caitas garden-partiján, de ami ennél sokkal több: hangulat, kedély és jókedv is. A megjelentek névsorát meg sem próbálják összeállítani, annyian jelentek meg:

Ott volt az egész művészvilág és az úgynevezett társaság. Egy sereg remek, Budapesten soha nem látott ötlettel lepték meg a közönséget: luftballonversenyt rendeztek, amelynek az lesz a győztese, aki egy bizonyos számmal ellátott, felbocsátott és az uccára visszaesett luftballont meg fog találni.

A legnagyobb sikere-remélhetőleg megbocsájtják a többiek-talán mégis Törley Antalné pezsgőssátrának volt: kilenc egyforma ruhába ötlőzött gyönyörű hölgy árulta a pezsgőt, amelynek forgalmát az elegánsabb mulató is megirigyelhette volna, de legnagyobb konjukturája korában is, nemcsak ma, a szesztilalom idején.

Táncversenyt is rendeztek, amelynek győztesei Bornemissza Anna- Pallavicini György őrgróf, Apponyi Geraldine grófnő- Lichtenstein János herceg, Muráti Lili- Szapáry Antal gróf, Muzslay Istvánné - Nagy Antal.