Knock- out a dunaparti Anna- Bárban

Csütörtök éjszaka vidáman szólt a zene a Wurm uccai Anna-bárban, a parketten táncoltak a párok, amikor éles csörömpöléssel két pohár vágódott közéjük.

Mindenki meglepetten nézett az egyik asztal felé, amely mellett tántorogva állott a fiatal Fiáth Pál báró. Éppen a pezsgős vödröt emelte fel, amikor odalépett a bár egyik pincére, Kondor Károly.
- Méltóságos uram, ne kegyeskedjék.. -suttogta. Tovább nem jutott, mert a báró letette a vödröt és arcul ötötte a pincért. Ez egy pillanatig dermedten nézte az előtte álló szmokingos urat, azután hirtelen fölemelte kezét és mielőtt megakadályozták volna, a bárót állon ütötte. A fiatalbáró az ütéstől elszédült és végig vágodott a földön.

Kavarodás támad, a közönség egy része kikelt a pincér-inzultus ellen, mások úgy fogták fel, hogy a bárpincér csak védekezett. Fiáth bárót levegőre vitték, ahol rövidesen magáhoztért, taxiba szállt és egy másik mulatóba hajtatott.

Különösebb következménye egyébként nem lesz az incidesnek, mert másnap Fiáth báró kijelentette, nagyon sajnálja, hogy az indulat elragadta, de nem volt ura akartának.

A bárpincér egészen biztosan még sokkal jobban sajnálja a történteket..