Döntetlenül végzett ökölvívó-válogatottunk Stockholmban

Harangi kikapott!

Válogatott ökölvívócsapatunk északi túrájának első mérkőzésén 10:6 arányú vereséget szenvedett a dán válogatottól. A második mérkőzést vasárnap vívták, amelyről a alábbi jelentésünk szól.

Stockholm, március 21.
A magyar válogatatott ökölvívócsapat vasárnap délután nem hivatalos országok közötti mérkőzés keretében mérte össze erejét a teljes svéd válogatott csapatta. A mérkőzés a 3500 főnyi közönséggel zsúfolásig megtöltött új teniszcsapatokban 8:8 arányban döntetlenül végződött.

A részletes eredmények a következők:
Énekes II. pontozással győzött Harry Larson ellen. Énekes II. megérdemelten győzött.

Kubinyi pontozással győzött Alnström ellen. Az első két menetben Kubinyi fölényesen dolgozott, a harmadik menet egyenlő ellenfelek küzdelmét mutatta. Kubinyi megérdemelten győzött.

Frigyes pontozással győzött Ramstedt ellen. Frigyes mindhárom menetben jobb volt.

Eric Agren pontozással győzött Harangi ellen. A legjobb skandináv ökölvívó erős küzdelem után győzött a magyar olimpiai bajnok felett.

Az első menet Harangié volt, a második menetben a bíró „fogás” miatt figyelmeztette s ekkor már a svéd támadott többet. Harangi egy ízben rövididőre, földre is került, de tovább küzdött. A harmadik menetben Agren volt fölényben.

Oscar Agren pontozással győzött Mándi ellen. A magyar ökölvívó mind a három menetben technikai kiütéssel győzött Lenard Anderson ellen. Szigeti játszott ellenfelével s oly nagy fölényben volt, hogy ellenfelét a harmadik menet elején a bíró Szigeti erőfölénye miatt leléptette.

Arne Anderson kiütéssel győzött Szolnoki ellen. Szolnoki az első menet végén mélyütést kapott, amelyet a bíró nem vett észre. Az ütésnek olyan volt a hatása, hogy Szolnoki nem tudta a mérkőzést folytatni.

Tandberg győzött Nagy ellen. A második menetben Nagy földre került s ettől kezdve ellenfele volt fölényben.