Klein Antal Göring szavait tartja mérvadónak

Bonyhád, január 2.
Vasárnap Klein Antal a független kisgazdapárt jelöltje, a bonyhádi kerület magyar községeiben, Mázán, Váralján és Györén tartott programbeszédet.

Klein Antal a következőket mondotta:
- Súlyt helyeztem mindenkor arra, hogy minden választás a legkorrektebb eszközökkel, minden hatósági beavatkozás, nyomás, terror vagy pénz nélkül folyjon le és így természetes, hogy a magam részére nem fogadnék el semmiféle illegális támogatást.

Meg akarom mutatni ország, világ előtt, hogy a bonyhádi járás németajkú polgársága hazafias gondolkodású és ettől eltántorodni nem lehet. Minden munkám odairányul, hogyha vannak megtévesztett emberek, azokat visszavezetem a helyes útra. A félrevezető felforgatókat megbüntetem, hogy meggondolják, mit csináljana.

Göring szavainak, melyekkel Darányi miniszterelnök legutóbbi berlini látogatása alkalmával az ilyen emberek felforgató munkáját megbélyegezte, a bonyhádi kerületben érvényt fogok szerezni.

Ezeket az embereket minden program helyett csak egy cél vezeti: a zavarosban halászni, hogy kétes egzisztenciájukat – lehetőleg jól élve – fenntartsák. Egyik legfőbb törekvésem, hogy ettől a társaságtól, becsületes sváb fajtámat, de ezt az országot is megszabadítsam.

Én, aki őszinte híve vagyok a Németországgal való feltétlen jóbarátságnak, úgy vélem, hogy ezzel népemnek, hazámnak és Németországnak is jó szolgálatot fogok tenni.