Szeged – Hungária 3:2 (2:0)

Rossz összeállítás miatt vesztett a Hungária

Hungária-úti pálya – 4000 néző – Bíró: Horváth.
A Hungária kezdi a játékot, de a csatársor egyelőre nem érti meg egymást. 10 p. váratlan Szeged-gól: Kissről Nagy elé pattan a labda, a szélső azonnal lő és a félmagas bomba védhetetlen. 1:0. Remek gól, a szép Hungária-támadást Kisuczky mellélövéssel fejezi be.

Müller éles lövését Tóth bravúrral menti. Raffai a gólvonalról rúgja vissza a labdát. Változatos és izgalmas játék. Dudás lő a csatárok helyett. 30 p. Bodnár elcsetlik-botlik Bíró mellett, begurítja a labdát és a fedezetlenül hagyott Lukács egy lépésről küldi a hálóba. 2:0. A Hungária csatársor próbálgatásait könnyedén veri vissza a Szeged védelme.

A második félidőben Kisuczky, Vidor, Kardos, Müller, Titkos csatársorral játszik a Hungária. most sűrűbbek a kék-fehér támadások. Kardos kapulövése a belső felső kapufáról pattan le. A 11-ik percben Vidor remek labdáját Kardos fordulásból látványos lövéssel bombázza a hálóba. 2:1.

Nagy az izgalom! Vidor bombái foglalkoztatják Tóthot. Kilenc emberrel védekezik a Szeged. Bíró lesz a center Dudás a hátvéd. A 32. percben Lukács óriási lesből kitör, a védelem leáll, így a középcsatár, könnyen lő gólt. 3:1.

A közönség tüntet. A 36. percben Bíró majdnem a vonalig sodródva éles szögből lő s máris 3:2. Tovább is támad a Hungária – eredmény nélkül.

A Hungária vereségét elsősorban rossz összeállításának köszönheti. Szerencsétlen ötlet volt Vidort, - aki a leggólképesebb belső csatár – jobbszélen játszatni. Turai is sérült még.