Teniszezőink 3:2 arányban kikaptak az olaszoktól

Asbóth – Cucelli 6:4

A párosban kikaptunk

A szombaton abbamaradt Asbóth – Cucelli mérkőzést vasárnap délután folytatták. Gyönyörű a margitszigeti díszteniszpálya. Két óra után pár perccel kezdték a meccset. Kevesen tudtak erről, azért üres volt a nézőtér. Asbóth tömeget érdekelt volna.

Először 4:1, majd 5:2-re vezetett. 5:4-re állt a meccs, amikor Cucellinek gémlabdája volt. Asbóth nem hagyta magát. Elhárította a veszélyt. Megnyerte a játszmát! A szimpatikus olasz versenyző különösen Asbóth bombaszerváival küzdött eredménytelenül.

A párosmérkőzésen a Cucelli, Del Bellopár legyőzte a Gábori, Szigeti-párt. Eredmény: 4:6, 6:4, 6:2, 6:3. Párosunk nem tudott a helyzet „magaslatára” emelkedni. A páros mérkőzés közben érkezett meg a kormányzó úr a főméltóságú asszonnyal. Megtapsolták a szép olasz győzelmet.

Pünkösd hétfőjén folytatták az olasz-magyar válogatott teniszviadalt a margitszigeti pályán. Szentpétery vereséget szenvedett Cucellitől, de Asbóth három szettben legyőzte Romanonit. A magyar-olasz mérkőzést ezzel az olaszok 3:2 arányban megnyerték.