Izgalmas futballharc Csepelen

WMFC – Szeged 3:3 (2:1)

Csepel - 4000 néző - játékvezető: Ipolyi.
Csepeli támadással indul a játék, a 3. percben Pintér átadását Harangozó élesen fölé lövi. A másik oldalon Nagy bombája a kapufáról pattan ki. A 13. percben születik az első gól. Pintér beadására Tóth kapus kifut, hogy elüsse a labdát Szabadkai elől, a labda Harangozó elé kerül, akinek az első lövése visszapattan a védőkről, a második azonban már az üres hálóba talál. 1:0.

A 17. percben egyenlít a Szeged, Kisutzky Csehhez passzol, aki tisztára játssza magát és Szabó hasa alatt belövi a kiegyenlítő gólt. 1:1. Rökk nagy lövése a belső kapufáról vágódik ki. A 24. percben Tihanyi és Pintér helyet cserél.

A 42. percben Rökk lefut, beadását Tóth és Szabadkai várja. A labda a kapus térdére esik, majd Szabadkai lábára, onnét pedig a hálóba gurul a kapus lábai között. 2:1. A 43. percben Gyarmati rosszul esik, kiáll, ebben a félidőben már nem is játszik.

A második félidőben a Szeged támad. Nagy kornerét Cseh közelről lövi, de Szabó „kikanalazza” a labdát. A szegediek gólt reklamálnak. A 8. percben Harangozó szökteti Rökköt. A szélső a középre játszik Szabadkaihoz, aki lerázta magáról Barótit és a kapuba ragadt Tóth mellett berúgja a harmadik gólt. 3:1.

A Szeged nem adja fel a harcot. Cseh öt percre helyet cserél Mesterrel. A 18. percben Nagy lefut, beadása után Korányi kézzel üti le a labdát. A 11-est Kisutzky értékesíti. 3:2.

A 21. percben kavarodás a csepeli kapu előtt. A labda hátra kerül a húsz méterre álló Gyarmatihoz, aki nagy erővel rúg a labdába. Oly remekül találja el, hogy a labda a jobb alsó sarokba surran. 3:3. A mérkőzés legszebb gólja volt!

A Szeged a győzelmet is megszerezhetné, de Bognár a döntő pillanatban hibázik. A másik oldalon pedig Rökk hagyja ki a mérkőzés legnagyobb helyzetét, hat méterről lövi Tóthba Tihanyi beadását.