A BBTE nyerte meg a tenisz csapatbajnokságot

A tenisz csapatbajnokságot a BBTE csapata nyerte meg. A budaiak 3:3-ra végeztek a favorit MAC-cal. A veterán vitéz Bánó legyőzte Petőt s ezzel döntetlenné tette a mérkőzést. A BBTE ezzel már bajnok lett, mert jobb volt a „gólaránya”.

A MAC ezután már engedett az iramból, aminek következtében a következő fordulóban a MAFC-cal is 3: 3-at csinált s így végeredményben 1 pont előnnyel lett bajnokká a BBTE.

A BBTE-ben Asbóth remekelt, a párosban is igen jól játszott Mayer dr.-ral, de vitéz Bánó is kitette szívét a pályára a Pető elleni sorsdöntő csatában. A MAC-ban Gábory megbízhatóan, Romhányi és Pető szeszélyesen, Dallos pedig jól játszott.

Váratlanul erősnek bizonyult a műegyetemi gárda. A MAC elleni pontrablás nagy fegyvertény volt! A BSE megszerezte az oly szükséges két pontot, az UTE pedig a lábadozó Szigeti Ottóval és a többiek gyenge játékával váratlanul kiesett az első osztályból.

Ki kell emelnünk még a lelkes BBTE-közönséget, amely mindvégig hangosan - de sportszerűen - biztatta csapatát a győzelemre. A MAC-ban nem mennek jól a dolgok. Kardvívásban a HTVK, vízilabdában az UTE, most pedig teniszben a BBTE hódította el előlük a bajnokságot.