Ferencváros – Gamma 5:2 (2:1)

Üllői-úti pálya. – 8000 néző. – Játékvezető: Palásti
A Ferencváros biztosan győzte le a Gammát. Helyenként kitűnően játszott, de ezúttal is voltak a zöld-fehéreknek „könnyelmű pillanatai”. A Gamma ezúttal nem játszott olyan jól, mint az őszi bajnoki mérkőzésein.

A Gamma kezdte a mérkőzést, de a Ferencváros jut egymásután két sarokrúgáshoz. Sárosi dr. jó helyzetbe kerül, de most a jeges, csúszós pályán a lövés előtt elcsúszik. A 14. percben sűrű ferencvárosi támadások után Gyetvai éles lövése hálóba jut. 1:0.

Az ellentámadásnál Csikós ment bravúrosan Palatinus elől, majd Kincses lő az üres kapu mellé. A 31. percben Ruck szabadrúgása ravaszan ívelődik a kapura. Havas ki akarja ütni, de Finta ügyeskedik és benyomja a labdát a kapuba. 2:0.

Ruck megsérül, és rövid időre kiáll. A 36. percben Palatinus és Horváth összjátékából Horváth a kifutó Csikós mellett gólt lő. 2:1. A második félidőben változatos játékkal telik az idő, majd a 14. percben Lukács és Finta összjátékából a középcsatár 3:1-re növeli a Ferencváros előnyét.

Finta két kapufát lő egymásután, majd újra a Gamma veszélyeztet és a 25. percben ismét Horváth lövi a Gamma gólját. 3:2. A Ferencváros ezután kitűnően játszik. A 27. percben Gyetvai beadását Finta lövi be. 4:2. Majd a 30. percben Sárosi dr. lő szép gólt. 5:2.