Halálugrás, revolver, méreg….

Vasárnap és hétfőn, Vízkereszt napján, több öngyilkosság történt a főváros területén. Geiringer Lajosné 31éves magántisztviselő neje a Futó- utca 29. alatti lakásán családi okokból altatóval megmérgezte magát.

A József-utca 51. számu ház III. emeletéről vasárnap este leugrott Reingruber Mária 30 éves háztartásbeli: életveszélyes töréseket és belső sérüléseket szenvedett. –

A Semmelweis-utca 17. alól a Park- szanatóriumba szállították Lázár Györgyné 32 éves uriasszonyt, egy cégvezető nejét, aki sevenált vett be. Állapota sulyos.

Hétfőn reggel a Rákos-patakba ugrott egy 40-50 év körüli ismeretlen nő. A járókelők kihuzták a patakból, a mentők a Rókusba vitték.

A Csantavéri –út 8. alatt Vermes Ferencné 22 éves háztartásbeli asszony nagyobb mennyiségű kinint és aspirint vette be.

Pásztor Sándor 24 esztendős próbarendőr a Török Flóris- utca 228 alatt ittas állapotban elővette szolgálati revolverét és fejbe lőtte magát. Az 1. számu helyőrségi kórházba vitték, ahol rövidesen meghalt.

Hétfőn délelőtt a Kossuth Lajos- tér 9 számu ház V .emeletéről az udvarra vetette magát egy 25-30 év körüli elegáns fiatalember. Borzalmasan összeroncsolt tagokkal terült el a kövezete. Zsebébe semmiféle iratot nem lehetett, így nem tudják, hogy kicsoda, és miért akart meghalni.

Varga Ferencné 42 éves háztartásbeli asszony a Rákóczi- út 68 alatti házban ismeretlen méreggel öngyilkosságot kísérelt meg. Az öngyilkosjelölteket a Rókus- kórházban ápolják.