12 asztalon játszottak egyszerre a Sportcsarnokban a kaucsuklabda hősei

Hiába, a ping-pong (azaz bocsánat: asztalitenisz) még mindig népszerű sport nálunk. Negyed századdal ezelőtt Jakoby és sporttársai szerezték meg a magyar színeknek a világuralmat és ha ma nyitva állnának a nemzetközi határok, bizonyos, hogy Soós, Harangozó és az élgárda többi tagjai most is győzelmet győzelemre halmoznának. Az átszervezett asztalitenisz kiállotta a tűzpróbát.

Bajnoki címet nyertek
:
Női egyes: Farkas Gizi (DiMávag). Férfi páros: Harangozó fivérek (Szabadka). Női páros: Farkas Gizi (DiMávag) - Kolozsvári Sári (Kol. Postás). Férfi egyes: Harangozó Tibor (Szabadka) 2-4. Soós Ferenc (WMTK) Sidó Ferenc (DiMávag), Till Károly (DSC). Vegyes páros: Sidó (DiMávag) - Kolozsvári Sári (K. Postás).

Besztercey-Jakoby Roland elnök, Bánkuti László dr. ügyvezető és Szabó alelnök körültekintő és gondos irányításával jó munkát végzett a Szövetség, 250 versenyzőt állítottak ki a bajnoki küzdelmekre és pünkösd hétfőjének délelőttjén egyszerre 12 asztalon játszottak a Sportcsarnok nagytermében.

A verseny jó sportot hozott, a döntők nagy közönsége élvezettel figyelte a szebbnél-szebb és sokszor már cirkuszi produkciónak beillő játékot és hálás tapsokkal honorálta a legjobb játékosok munkáját.