Egymillió pengős nyereményre ad reményt a legszebb karácsonyi ajándék

Egymillió pengős nyereményre ad reményt a legszebb karácsonyi ajándék: az Erdélyi Nyereménykötvény

Az idei háborus karácsonyon egy uj, értékes ajándékkal gyarapodott az ajándékozási lehetőségek száma: az Erdélyi Nyereménykötvénnyel. Most , amikor a háboru következtében egyébként sem oly bőséges az ajándékok választéka, mint volt a béke idején, kétszeresen értékes ez az uj ajándék, mert hiszen nem csak évi 4 százalékos kamatozást biztosit s nemcsak bármikor pénzzé lehet tenni, hanem nagy nyerési esélyekre is reményt ad s ezért értékesebb még a legszebb ékszernél is.

Nem csoda, hogy nemcsak karácsonyra vásárolják a karácsonyfa alá, hanem ujévre is, hiszen az ujévi szokások, jókivánságok, ajándékozások is mind a szerencse fogalmához kapcsolódnak s éppen január első köznapján tartják meg az Erdélyi Nyereménykötvény huzásait.

Január 2-án 809 darab nyereményt huznak ki, összesen 2,062.500 pengő értékben. Ezek között lesz az első 1,000.000 pengős főnyeremény, azonkívül egy 300.000 pengős nyeremény és több más nagyobb nyeremény is. A juliusi húzáson pedig 1309 nyereményt sorsolnak ki, összesen 1,612.500 pengő értékben, köztük egy 500.000 pengős főnyereményt.

Ilyen körülmények között érthető, hogy az idén még több karácsonyfa alá kerül ajándékként díszes borítékban az Erdélyi Nyereménykötvény, mint a tavalyi háborus karácsony alkalmával.