Fényesen sikerült a Postások dísztornája

A Magyar Művelődés Házában zsúfolt nézőtér előtt zajlott le a Postás Sport Egyesület dísztornája, amely a derék és agilis egyesületnek páratlan sportbeli sikert jelentett. A versenyen megjelent: Zsindely Ferenc dr. kereskedelemügyi miniszter, Markos Olivér dr. államtitkár, Kuzmich Gábor, a posta vezérigazgatója, Gyarmathy Gábor vezérigazgató-helyettes és még sok más előkelőség.

Bár az egyesület néhány válogatottját (Sántha, Vígh) katonai szolgálatuk miatt nélkülözni volt kénytelen, mégis érdekes, változatos és színes műsornak voltunk a szemtanúi. A műsor első részében a hölgyek remekeltek, míg a második részben a férfiak jutottak inkább szóhoz és érdemelték ki a közönség zúgó tapsait.

A hölgyversenyzők közül kiváló teljesítményt nyújtott H. Csillik Margit, Fehér Anna és Novák Éva. Férfiak közül: Börtsök Jenő, Baranyai József, Nemere dr. Az utánpótlást szolgáló ifjúságiak között is sok kiváló tehetség akadt, akikről még fogunk hallani.

A nagysikerű verseny után beszélgettünk Telbisz Rafael dr. főtanácsossal, a Postások tornaszakosztályának vezetőjével, aki így nyilatkozott:
- Végtelenül örülök ennek a sikernek. Nagyon megéreztük legjobbjaink hiányát, de annál nagyobb az öröm, hogy az utánpótlás ilyen nagyszerűen fejlődik. A férfiaknál Börtsök egészen nagyvonalúan dolgozott, míg a hölgyek közül senkit sem tudok kiemelni, mert a csapat szinte egyedülálló teljesítményt nyújtott.