Vajda, Podány és Németh javuló formában győzött a BTK ökölvívóversenyén

Vasárnap délelőtt a Sportcsarnokban rendezte a BTK meghívásos ökölvívó versenyét. A közel ezer néző előtt lefolyt verseny néhány pompás összecsapást hozott. Különösen Podány, Vajda és Németh mozgása mutatott javulást. Dömötör tehetséges, a Mitterer-Bán és a Monfera-Sturm mérkőzés is tetszett a közönségnek.

A verseny eredményei
:
Dömötör BVSC győz Mészáros BTK ellen. A fiatal Dömötör szépen szurkálva, fölényesen győz.

Siklósi BVSC - Fehér FTC döntetlen. Végig nagyszerűen verekszik a két öklöző. Nagy közönséget aratnak.

Podány BVSC győz Rupcsics BRSE ellen. A rendőr-ökölvívó két meneten át jól verekszik, a harmadikban azonban Podány balhorgaitól és felütéseitől kissé megroggyan.

Horváth BTK győz Rubhardt K. MADISz ellen. Horváth jól szurkál, ha ütéseiben nincs is elég erő. Rubhardt kemény horgaival kiegyenlítette Horváth nagyobb technikáját.

Németh BTK győz Bálint BVSC ellen. Németh pompásan mozog, nagyon szépen szurkál, fölényesen kipontozza az állandó horgokkal és lengőkkel próbálkozó Bálintot.

Vajda
BVSC győz Barika II. BTK ellen. Remek mérkőzés. Két meneten át Barika egyenesei kiegyenlítik Vajda horgait, csak a 3. menetben látjuk a „régi” Vajdát. Nagy horgok érik ekkor Barikát s döntik el a mérkőzést Vajda javára.

Fejes K. MADISz győz Nikolsburger BTK ellen. Gyenge mérkőzéscsata. Fejes többször betalált egyeneseivel és horgaival.

Mitterer BVSC győz Bán BRSE ellen. Végig nagyszerű verekedés folyik, Bán messziről üti egyeneseit és keresztütéseit, Mitterer inkább közelharcban ér el sikereket. A 3. menetet Mitterer jobban állja, és ezzel győz.

Dudás BRSE győz Herbst BTK ellen. Két meneten át sok a kapkodás, csapkodás, csak a 3. menetben üt nyugodtabban, tisztábban Dudás és kipontozza a kissé félénknek látszó Herbstet.

Sturm BRSE - Monfera BTK döntetlen. Nagy harcot vív három meneten át a két egykori klubtársa. Monfera ragyogóan soroz, Sturm kemény horgokat ver. A döntetlen eredmény igazságos.

Egel K. MADISz győz Liszauer BTK ellen. Állandóan Egel támad: nagy horgai azonban még mindig elég pontatlanok voltak. A 3. menetben Liszauer ereje elfogy: feladja.