Ferencváros – BMTE 5:2 (3:0)

Góllövő: Sárosi dr., Mike, Sárosi dr., Mike, Zakariás, Dudás (11-esből), Rudas (11-esből)

Üllői-út, 4000 néző – Vezette: Dankó
Ferencváros: Csikós – Rudas, Onódy – Sárosi III., Kéri, Hernádi – Sipos, Kubala, Mike, Sárosi dr., Gyetvai.
BMTE: Vági – Hegyi, Farkasvölgyi – Dudás, Turán, Varga – Hegyes, Mátrai, Méder, Zakariás, Konrád.

I. félidő
A BMTE kezd, de a Ferencváros szerzi meg a labdát, Sárosi dr. szökteti Gyetvait, de túl hosszú a leadás. Az 5. percben Sipos lövését Vági öklözi, a kipattanó labdát Sárosi dr. a 6-osról behelyezi. 1:0.

Gyetvai megsérül és a kapu mellett ápolják. Sárosi dr. megy a szélre. Gyetvai úgy látszik harcképtelen, mert az öltözőbe megy. A Fradi tíz emberrel is támad, a szórványos budafoki támadásokat sokszor a mezőnybe kifutó Csikós lábbal szereli.

A 15. percben szép gól születik meg. Sipos nagyszerűen fut el, kitűnő beadását a befutó Mike kapásból lövi a hálóba. 2:0. 4 percre rá Sipos beível, most Sárosi dr. pofozza a hálóba a labdát. 3:0.

Elemében van Sárosi dr. Ragyogó labdákat ad le társainak, sokszor cserélgeti a helyét. Kubala sarokrúgásával Mike szökik meg, elkapkodja a lövést. Onódy lefutásával ér véget a félidő.

II. félidő
A 2. percben már gólt ér el a Fradi: Sipos hatalmas léptekkel galoppozik el a szélen, beadására Mike fut rá, aki a labdát kapásból a jobb sarokba lövi. 4:0. Most Kubala ad be kitűnő labdát, de a kapu szájában álló Sárosi dr. levegőt rúg.

A 10. percben Hernádi nagy lövését kiejti Vági, a kipattanó labdát. Kubala háttal a kapunak sarkazva akarja góllá értékesíteni és ez nem sikerült. A 12. percben szépít a Budafok. Méder szökteti Zakariást, a Ferencváros védelme leáll, a csatár a dermedt Csikós mellett a hálóba fejeli a labdát. 4:1.

A 35. percben nagy tapsot kap Mike, aki a Kubalától kapott labdát egyből fordulásból élesen lövi: a labda centiméterekkel süvít el a kapu fölött. A 40. percben elfut Méder, de a biztos gólnak látszó helyzetet elrontja: az előre elfekvő Csikósba lövi a labdát.

A 42. percben Méder kitör, Csikós kifut, a labdát lábbal Hegyeshez rúgja, aki az üresen hagyott kapu irányába íveli a labdát. Rudas a 16-oson belül csak kézzel tudja kiütni. A büntetőt Dudás belövi. Utána Sipost lövőhelyzetben Farkasvölgyi elkaszálja: a tizenegyest Rudas bevágja. 5:2.
Szögletarány 8:3 (1:2) a Ferencváros javára.