Szegedi nagy formában győzött, a Vasas nyerte a Kabók-vándordíjat

Kitünően sikerült a mezei évadnyitó

Nagyszerű, napsütéses időben, élénk érdeklődés mellett rendezte a Vasas vasárnap délelőtt Kabók-vándordíjas mezei versenyét. Az évadnyitó komoly sikert hozott, a kitűnő állapotban levő ügetőversenypályán jelenlegi távfutógárdánk színe-java felvonult.

Minden csoportban erős mezőnyok indultak és nemcsak szép küzdelemnek voltunk tanui, hanem néhány egészen komoly, bíztató formának is. A verseny kiemelkedő eseménye a felnőttek összecsapása volt, nagy kár, hogy a vidéken tartózkodó Garay nem tudott feljönni a versenyre.

A Kabók-vándordíj első védelmét a Vasas nyerte el, a másik nagy munkás futóegyesület, a Testvériség azonban igen megszorította a piros-kékeket. Vidékről a csepelieken és a rákospalotaiakon kívül Szeged, Békéscsaba és Dunakeszi küldte el legjobb atlétáit.

Eredmények:
1. Szegedi (Testvériség) 15:57. 2.Németh Béla MTE 16:04. 3. Bíró (Vasas) 16:10.8. 4. Gróf BRK 5. Villási (D. Magyarország) 6. Újvári ÓBSE 7. Kelen (Vasas) 8. Fekete MAFC 9. Lendvai (Vasas) 10. Mészáros (Testvériség) 11. Híres UTE 12. Mucsi (Postás)