Evezős tréning hírek

A Pannonia Evezős Club versenyzőinek a versenyekre való előkészítését Raics Lajos, a clubnak annyi győzelmet szerzett mestere vette át. Ez időszerint a Pannóniának két teljes junior négyes legénysége, s ezen kívűl egy kiegészítő junior négyes csapata dolgozik. A seniorokat ujból Gillemot Ferenc a veretlen vezérevezős strokolja s azóta négyes és nyolcas versenyszámokban indulnak.

Mannó bajnok ujból nap-nap után kemény munkát végez vele és felügyelete alatt rendben. Párolczky, Jordán és Janiczky gyakorolnak. A Neptun-nál Bodócsy művezető kormányzása mellett láttunk nyolcascsapatot az ujpesti öbölben dolgozni. A Nemzeti hajós egylet ujból indul junior számokban, skiffistájuk Killer lesz, aki már is jó formában van. A Sirály Evezős Egylet két négyes csapatával Follett tréner foglalkozik.

A Duna evezős egyletnél két junior csapat már össze van állítva, a senior csapat legénysége még nem teljes. Bécsből az idén aligha fog versenyző indulni nálunk, mert amint értesültünk a Normannen nem indul Budapesten, a Donauhort pedig mely külföldre is kirándul, más versenyeket keres fel. A magyar csapatok végleges összeállításáról, most a tréning első hetében még időelőtti volna szólani, később azonban közölni fogjuk az indulók valószínű névsorát.