MACOB. – Váci SE. 7 : 1

A MAC. Old Boys csapata múlt vasárnap tartotta meg első nyilvános mérkőzését a Váci Sport Egylet első csapatával Vácon a vendéglátó egyesület igazán szép fekvésű pokolszigeti pályáján. Aki eddig humorosan fogta fel a MAC. öreg-ifjainak footballozását, az is komolyan fog róla beszélni ezután, mert e mérkőzés nyilvánvalóvá tette, hogy a MACOB. megüti másodosztályú csapataink átlagos színvonalát.

A MACOB, csapatának összeállítása a következő volt:
Múzsa – Polonyi dr., Wagner – Krempels, Olgyay dr., Stankovits – Ottlyk, Capelle, Lauber, Liszka dr., Sebő.

Különösen feltűnnek a MACOB. csapatában Muzsa a kapus, a két hátvéd, Olgyay dr., Lauber és Ottlyk, a váciak közül Erdős dr., középfedezet, Vecsey balszélső csatár és a három sok reménységre feljogosító növendék.

A matchre, melyet Vác intelligentiájának színe java nézett végig, a MAC. számos tagja rándult fel Vácra, így Gerenday György dr., a MASz, elnöke, Asbóth Jenő bajnok, Frederick Nándor, Zádor Béla dr. titkár, Mező Béla bajnok stb.

A MACOB.-okat megérkezésükkor a Váci Sport Egylet vezetősége és nagyszámú tagjai fogadták az állomáson, ahol Göndör Sándor Vác város főjegyzője a VSE, elnöke lelkes szavakkal üdvözölte a budapestieket, kiknek nevében Gerenday György dr. köszönte meg a szíves fogadtatást. A match után pedig a Curia szállóban kedélyes társasvacsora volt.