Rákosi Viktor munkáiból

Rákosi Viktor munkáiból megjelent most már a harmadik sorozat is, mely mint az eddigiek, szintén négy kötetből áll. A kötetek elsejében a szerző két régebbi regényét kapja az olvasó, az egyiknek „A bujtogatók”, a másiknak „Téli rege” a czíme.

A többi kötetek a szerző kisebb-nagyobb elbeszéléseit, tárczaczikkeit, rajzait, humoreszkjeit tartalmazzák, „Elbeszélések és tárczák”, „Sipulusz humoros elbeszélései”, „Sipulusz humoreszkjei” czímmel. A nagyközönség, melynek Rákosi Viktor már régóta népszerű irója, bizonyára ép oly érdeklődéssel fogja fogadni e köteteket is, mint a régebben megjelenteket, mert az írónak ugyanazok a jeles tulajdonságai nyilvánúlnak bennük. többnyire humorisztikus tartalmú munkákat foglalnak magukban, melyekben teljes sikerrel érvényesűl a szerző játszi humora, öteletessége.

A most megjelent köteteket a Révai testvérek czég ugyanabban a kiállításban adta ki, mint az eddigieket; egy-egy kötet ára fűzve 4 korona, díszes vászonkötésben 6 korona. A 16 kötetre tervezett gyűjteményből most már csak négy kötet van hátra.