Híres angol csapatok Magyarországon

Nagy szenzácziója lesz a footballsportnak május havában. Ugyanis a B.T.C., M.A.C. és a F.T.C. május hó 18-tól junius hó 4-ig három hírneves angol csapattal fog 8 napra terjedő sorozatos mérkőzést játszani. A Chelsea F.C. május 18-án mutatkozott be nálunk. Southampton-t május 24-én fogjuk viszontlátni. Míg a jóhírű Celtics csapata junius 3-án játszik a Southampton ellen a millenáris versenypályán. Ezt a mérkőzést junius hó 4-én ugyancsak a két kiváló angol csapatközött egy revanche-match követi.

Természetesen, hogy a nagyszabásu football-meeting érdeklődésének góczpontját a két nagyhírű angol csapatnak egymásközti mérkőzése képezi. Külföldről, nevezetesen Berlinből, aztán Bécsből. Prágából különvonatok fogják Budapestre szállítani a labdarugósportot kedvelő idegeneket, kiknek valójában nagy élvezetre lehet kilátásuk.

A kontinensen ezek lesznek a szezon legszenzácziósabb mérkőzései. A négy rendező egyesület már minden előkészületet megtett a mérkőzés megtartására. Társadalmi akczió is megindult már nagyszámu idegen vendégeink fogadására és szórakoztatására. Biztosra vehető, hogy a székesfőváros és a vidék közönsége tömegesen sietni fog a kitűnő sportélvezetet nyujtó látványos mérkőzések megtekintésére.

A mérkőzések sorrendje a következő lesz:
Május 18-án pénteken: Chelsea – M.T.K. (millenáris)
Május 20-án vasárnap: Chelsea – M.A.C. (margitsziget)
Május 22-én kedden: Chelsea – F.T.C. (millenáris)
Május 24-én (áldozó) csütörtökön Southampton – M.T.K. (millenáris)
Május 27-én vasárnap: Southampton – F.T.C. (millenáris)
Junius 1-én pénteken : Southampton – B.T.C. (millenáris)
Junius 3-án (pünkösd) vasárnap: Southampton Crittes (millenáris)
Junius 4-én (pünkösd) hétfő : a két angol csapat revanche mérkőzése a millenáris versenypályán.