Az aradi családi dráma

Az a megdöbbentő családi dráma, mely a mult héten Aradon játszódott le, szinte szokatlanul különbözik a napi események megszokottságától.

Egy egyszerű iparos felesége Mezei Vilmosné, a mult hét egyik délutánján Arad legforgalmasabb utczáján kétszer rálőtt Sipos Sándorné szülésznőre, a ki összeesett.

Nagy lelki harczok, gyötrelmes szenvedések előzték meg ezt a merényletet. Egy becsületében meggázolt asszony állott bosszut megrontóján, aki feldulta családi boldogságát és megmételyezte az életét.

Szép, fiatal asszony Mezeiné, a kit egy ízben Siposné magához csalt, leitatta, elkábította, hogy eladhassa egy gazdag szerbnek. Mezeiné, mikor tudatára ébredt annak, hogy mi történt vele, elhatározta, hogy megboszulja magát. Közölte a vele történt gyalázatot urával, a ki szintén megtorlásra készült.

A nő elégtételt szerzett megrontóján és ekkor a férj is le akart számolni azzal az emberrel, a ki a felesége becsületét beszennyezte.

Alig zajlott le az utczai dráma a két nő között, Mezei rohant a gazdag szerb lakására, revolvert fogott és hatszor rálőtt arra az emberre, a ki feldulta boldogságukat.

A kettős gyilkossági kísérlet szereplői e heti számunkban láthatók.