Apróságok

A legujabb amerikai divatőrület

Ime: egy formás női láb, a harisnyán és a czipő oldalán pedig ezüstcsengők, a melyek harmonikusan vannak hangolva. A mikor tehát az amerikai divathölgy lép, vagy lábával mozdulatot végez, megszólalnak a csengők. Mi, európaiak tehát némileg megnyugvással vehetünk tudomást arról, hogy az európai hölgyek divatszeszélye még mindig mérsékeltebb az amerikai nőkénél.

Gyermekek az apáért

Ganawindt Hermann léghajóépítőnek különböző léghajóversenyei vannak. Ganawindtnek azonban nincsen megfelelő vagyona, hogy tervét megvalósíthassa. Gyermekei, a kik között a négy éves Hermann nevű fiucska kitünően zongorázik Szászországba zene- és hangverseny-körutra indultak, hogy atyjuknak a szükséges összeget megszerezzék.

A világ legkisebb lova

Nemrégen Londonban versenyt rendeztek abból a czélból, hogy a legkisebb lovacskát megismertessék a közönséggel. A verseny győztese a képünkön bemutatott „Tiny „ nevű lovacska lett. Erről alighanem el lehet mondani, hogy ez a világ legkisebb lova. Hátmagassága a földtől számítva csak 65 czentiméter. A lovacska rendkívül okos állat, mert gazdája sokféle ügyességre tanította meg és „Tiny” gazdájának minden parancsát híven teljesíti.