Boxverseny milliomosok esküvőjén

Az amerikai milliomosok csakugyan nem tudják már, hogy micsoda különös szórakozásokban leljék kedvtelésüket. Ennek a körülménynek igazolására felemlítjük az egyik Gould leány esküvőjén történteket. Ugyanis az ifjabb Drechsel a napokban tartotta esküvőjét az egyik Gould-leánynyal.

Valami különös, sajátszerü mulatság után vágyott a lakodalmas nép, a miben volt is azután része. Mert eljött az esküvőre Beresford Robert, a ki a vőlegény fivérét boxpárbajra hivta ki.

A vőlegény fivére kitünő boxoló, de még jobban érti ezt a mesterséget Beresford. A felek a lakodalmi nép előtt csakhamar egymásnak rohantak és miután a boxolás a renói verseny mintájára történt, a felek a lehető legbrutálisabban támadtak. De bármily ügyesen védekezett és támadott Drechsel, ellenfele oly alaposan helybehagyta, hogy a sok ökölcsapás és egy félóra mulva be kellett vallania a harczképtelenséget.

A vesztes ellenfelet a milliomosok szolgái csak nagy nehezen tudták eczetes vizzel való bedörzsölésekkel magához téríteni. A lakodalmazó milliomosok pedig vigan tapsoltak az eredménynek, a legjobban maga a fiatal Drechsel, a vesztes ellenfél fivére.