Tátralomnici sportélet

A tátralomnici sport programm vasárnap, e hó 16-án veszi kezdetét és a különböző sportágakban váltakozva augusztus hó közepéig fog tartani. Az érdekes sportesemények lóversennyel kezdődnek.

A lóverseny-meeting ez idén két napra terjed és pedig julius 16. és 19-ére. A lóversenyek nevezései kitünően sikerültek, ugy hogy a lóversenyek hatalmas arányokban fogják a tátralomnici sportszezont bevezetni.

A lóversenyt a nemzetközi galamblövő-verseny követi, amely julius 17-től kezdődik és 8 napig tart. A galamblövő versenyen összesen 10 000 kor.-nyi pénzdíj és 12 értékes tiszteletdij kerül eldöntésre.

A galamblövő-verseny után a nemzetközi golf-verseny következik, amely augusztus 1-től 8-ig tart. A golf-játékosoknak kitűnő francia tréner áll rendelkezésükre, Maurice Dauge, aki a párisi golf klubnál működött és aki ösztől fogva a Budapesti Golf Club állandó trénere lesz.

A versenyek sorozatát a nemzetközi lawn-tennis verseny zárja be, amely augusztus 11-től 15-ig tart. A nemzetközi tennis versenyre berlini, bécsi s prágai játékosokon kívül a legjobb magyar játékosok teljes számban vesznek részt.