Vasárnapi football eredmények

Homloktérben áll a FTC megsemmisitő diadala félelmetes ellenfele: a MAC fölött. Aki a 6:1-es káprázatos eredményt látja, az kénytelen azt hinni, hogy a játék egyoldalu és az FTC fölénye óriási volt. Ez azonban igy nem áll. Az első félidő, sőt a második félidő első fele is két egyenlő erős ellenfél érdekfeszitő küzdelme volt. Az utolsó 30 perc kapkodása hozta meg az athletáknak a derutot.

Igaz, hogy az FTC legszebb formájára emlékeztető módon játszott. Csupa tűz és tudás volt mindenik embere. De viszont a MAC játékosai sem okai balszerencséjüknek, mindenik ember teljes ambicióját és tudását vitte bele a mérkőzésbe és kárhoztatni egyet sem lehet közülük. Ha Kelemen, a két Feketeházy és Kehrling nem hiányzanak a csapatból, a végső eredmény – a balsors dacára is, ami az athlétákat végig üldözte – az eredmény egészen más lehetett volna.

A vasárnap egyáltalán a szenzációk napja volt. A 33-asok verik a rosszul játszó Törekvést! NSC kikap a TTC-től! A MTK mesés durva játék után kikap Bécsben a WAF-tól! Nem csupa éktelen szenzáció ez?
Papirforma szerint csak az UTE – URAK küzdelem ment. Bár azt sem lehet papirformának nevezni. Az Urak csapatát folyvást kerülte a szerencse.