Az egri véres dráma

Blaha Gusztáv egri 60-ik gyalogezredbeli főhadnagy szörnyü vérengzést követett el a mult héten. Rálőtt Szigetváry Béla huszárfőhadnagyra és megsebesítette a mellén, azután Fehér Imre 60-ik gyalogezredbeli őrnagy nejét, született Borhy Mirit, Borhy Ádám egri árvaszéki elnök leányát sebesítette meg három golyóval.

A lövésekre előrohant Pap Gergely, az őrnagy tisztiszolgája, de ez is kapott egy golyót a lábába a főhadnagytól, aki azután agyonlőtte magát; szájába vette a revolver csövét s a golyó szétroncsolta agyvelejét.

Megállapitották, hogy Blaha főhadnagy őrültségi rohamában követte el a merényletet. Fényképfelvételeinken bemutatjuk itt a megrendítő eset két főszereplőjét: Fehér őrnagynét és Blaha Gusztávot, az öngyilkos főhadnagyot. A

z alsó baloldali képen Fehér Imre őrnagy, a szerencsétlenül járt urnő férje látható, aki iránt általános a részvét, mert egyike Eger város legtiszteltebb emberinek; az alsó jobb oldalon levő képen pedig Pap Gergely tisztiszolga arcképe látható. Pap a lövések zajára rohant be Fehér őrnagyné szobájába s a lövöldöző főhadnagy őt is megsebesítette.