Belgium – Németország 6:2 (4:0)

Antwerpenen 7-8000 néző előtt került eldöntésre a harmadik német-belga mérkőzés, amely a németek nem várt sulyos vereségéven végződött.

Az eső által felázott pályán nehezen mozgott a német csapat, de a vereség főképp Schniedert (Lipcse) terheli, kinek bizonytalan védései a hátvédpár játékát erősen befolyásolta. Pontos összjátéka által a belga csapat nagy fölényt mutat és a 15-ik percben Brébart centercsatár megszerzi a vezető goalt.

A félidő vége felé a belgák rövid egymásutánban ujabb három gaolt érnek el, melyek nagyrészt a kapust terhelik. Közvetlen szünet után a belga kapus megsérül és a helyébe beállt játékos nem tudja Wegele erős lövését menteni.

A goal után a belgák villámgyors támadásai ujra sikerrel járnak és Brébart révén goalt érnek el. A 22-ik percben Fuchs egy kapustól kivédett labdát juttat rendeletetési helyére. Közben a belga kapus ujra beáll és ekkor Belgium nagy fölénybe kerül, mely még befejezés előtt egy goalban nyilvánul meg.

Kellemes meglepetést keltett a belga csapat erélyes és gyors játéka, melyből főleg a két szélső tűnt ki. Brébart a center, kitűnő goallövő. A védelemben a nálunk járt Lubain hátvéd volt kitünő. A német csapatban Wegele és Jäger vitte a támadások javarészét, bár munkájukat nagyban megkönnyítette a gyengén játszó belga balfedezet. Bräuning a játék folyamán megsérült és a mérkőzés nagyrészében csak statisztált.