Jéghockey mérkőzés

Jéghockey mérkőzés volt vasárnap a városligeti nagyjégen s nyilván ez volt a szezón egyetlen mérkőzése. A BKE két kombinált csapata állott szemközt egymással s a papírforma a feleket egyenlő erősnek jelezte. Meglepetés volt tehát, hogy az ifjabb erőkkel összeállított csapat győzött 6:1 arányban. A kis Krempels Péter négy goalt ütött, bátyja méltó utódjának bizonyulván. Igen ügyesen dolgozott a győztes csapat kapusa is.

A két csapat összeállítása ez volt:
Kékek: Sinder – Paulheim, Oláh – dr. Lator – Izsák, Krempels Péter, Minnich
Fehérek: Balázs – Barna, Ságody – Kehrling – Hevesi, Pözl, Minder.

A fehérek támadásával kezdődik a játék. A hatodik percben Krempels Péter kiszökik s a kékek vezető goalját üti, a melyet egy perc mulva még egygyel megtold. Minder a tizenötödik percben üti a fehérek egyetlen goalját.

A második félidőben változatos a játék. A huszadik percben a kis Krempels a negyedik, illetve ötödik labdáját üti. Minnich szerzi meg csapatának az utolsó goalt. Balázs, a fehérek kapusa, aki egyébként a MAC footballcsapatában is a kapus szerepét tölti be, néhány labdát bravuros "rávetéssel" fogott a közönség nagy tetszésére. A kapott goalokat azonban nem védhette. Hevesi a tavalyinál lényegesen gyöngébb formát mutatott.