Dtum
Login with Facebookk
1912 | Március

Az ülés és a lábak

A rövid, szük aljak divatja sok kedves látványt nyújt a szemlélőnek, de gyakran kaczagásra késztet, különösen ha az ülő, a szük, rövid aljak mellett minden grácziáról megfeledkező hölgyeket nézegetjük.

 

Ez eredeti fényképfelvételek a helyes és helytelen lábtartásnak néhány markáns példáját tüntetik föl: 1. A keresztbe rakott láb; arra nézve, hogy csinos-e vagy csunya, eltérőek a nézetek, az ilyen lábtartás azonban feltétlenül káros az egészségre.

 

2. Élénk, temperamentumos leányok nem ritkán ülnek igy sarkukra támasztott lábbal, ettől óvakodjanak, mert rettenetesen csunya.

 

3. Az oldalra fordított boka nem csupán ru, hanem tönkreteszi a láb formáját is.

 

4. Alacsony hölgyek, kiknek lába nem éri a földet, ha ülnek, támaszszák lábukat ujjhegyre, ez mindenesetre kecsesebb a lóbálódzó láb-párnál.

 

5. Ez a lábtartás egyszerűen ügyetlen s teljesen lefelejteti bárkivel, hogy a lábpár tulajdonosa üde, szép és fiatal. Sohase helyezzük egyik lábunka a másik elé, mert nagyobbnak fog látszani annál.

 

6. E kép mutatja a helyes, graczióus és egyuttal kényelmes lábtartást. A sarok egymás mellé kerül, a lábujjak könnyedén oldalt állnak. Könnyü ezt megszokni, s a rövid, szük szoknyák mellett, melyek önkénytelenül a lábra terelik a figyelmet, minden hölgynek felebaráti kötelessége gyönyörködtető poseba helyezni lábát. A lábakat elhelyezni tudni ezek szerint müvészet és izlés.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
1-es kép 2-es kép 3-as kép 4-es kép 6-os kép 5-ös kép A helyes lábtartás
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98