Dtum
Login with Facebookk
1919 | Május

Ifjúsági trialmérkőzés

Az MLSz. ifjusági bizottsága csütörtökön, az Üllői-uti pályán trialmérkőzést tartott, amelyen kipróbálásra kerültek a válogatás szempontjából számba vehető összes ifjusági játékosok. A mérkőzésen az ifjusági játékosok nagy elfogódottsággal játszottak és így mindnyájan formájukon alul szerepeltek. A válogatóbizottság ennek folytán elhatározta, hogy a vasárnapi mérkőzések folyamán néhány játékost ismételten megfigyel.

A mezőnyből Szedlacsek (MÁV), Benedek (BEAC) és Molnár (MTK) játéka emelkedett ki. Megfeleltek még Nyul II. (MTK), Hungler (FTC), Tóth (MAC), Steinfeld (OTE), Nadler (MTK). A csatároktól azonban keveset láttunk. A már említett Molnáron kívül csak Hajós (Törekvés) mutatott elfogadható játékot, a jobbik csatársorból a Horváth (BEAC) – Dobsa (MTK) balszárny nem foglalkoztattak eléggé.

Opata (MTK) a szokatlan környezetben, nem tudott érvényesülni, Kelemen (FTC) és Markovich (FTC) is biztató formáról tett tanuságot. A kapusok közül Hollós (BEAC) kevés dolgát jól végezte, Weisz László (FTC) is tehetséges erőnek ígérkezik, azonban egy vaskos hibát csinált, amiből goal is lett.

A látottak alapján a következő csapatot vesszük kombinációba:
Hollós (BEAC) – Szedlacsek (MÁV), Hungier (FTC) – Benedek (BEAC), Nyúl (MTK), Nedler (MTK) – Matkovich (FTC), Molnár (MTK), Kelemen (FTC), Hajós (Törekvés), Dobsa (MTK)

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
A trialmérkőzések résztvevői A trialmérkőzések résztvevői
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98