Dtum
Login with Facebookk
1903 | Február

Bajnoki mérkőzések

Ma ismét három első osztályú mérkőzésben lesz része a budapesti football közönségnek. A millenáris pályán a Magyar Úszó Egylet és a 33-asok F.C. csapatai találkoznak egymással.

 

A 33-asokról az utóbbi időben rossz hírek keringenek. Több tagja betegeskedett s ezért nem igen állíthatta sorompóba őket egyletük a training matcheken, a mi rendkívűl fontos körülmény azon csapatra nézve, melynek összjátékában van főereje.


A M.U.E. viszont nagyfokú javulást mutatott az utóbbi időben – különösen Ray és Mr. Hanna nélkül – s így nincs kizárva, hogy a 33-asokat ezuttal legyőzik, ha t. i. tényleg igazak az említett híresztelések. Ha nem, úgy a 33-asokat kell győzteseknek tippelnünk, lévén tudás, összjáték és erő szempontjából magasabb nívón állók, mint a Magyar Úszó Egylet.


A soroksári-úti pálya a Postások és Törekvés matchének színhelye lett.

 

Legutolsó találkozása e két,   tavaly még másod osztályú egyletnek a Postások nehéz győzelmével végződött, melyet az utolsó perczekben beadott goal révén tudott magának biztosítani. A Postások azóta sok matchet játszottak végig s különösen mult vasárnapi sikerük után a mai match elé sok esélylyel nézhetnek, mert a Törekvés a M.U.E.-tel szemben elért formája alapján nagyon is gyönge ellenfélnek fog bizonyulni.


A B.T.C. és a M.A.C. mérkőzésének inkább pikáns, mint érdekes karaktere van. A két egyesület 7 esztendő óta egymással hadilábon állott egy kínos affer miatt, melynél a B.T.C. igazát és a M.A.C. tévedését az események csakhamar beigazolták. Az ellentétek immár elsimultak s a barátságos viszony megpecsételéséül a két egylet II. és I. csapatai ma délután 1 illetve 3 órakor a Margitszigeten mérkőzni fognak. A B.T.C. ezuttal először játszik a sport-telepen s azért játéka némileg befolyásolva lesz a talaj által, a mihez azonban, reméljük, csakhamar hozzá fog szokni s tudását a M.A.C. ellenében sikerrel érvényesíteni.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98