Dtum
Login with Facebookk
1907 | Április

Baba-automata

A huszadik századot méltán nevezhetjük a találmányok korszakának. Nap-nap után uj meg uj meglepetés éri az emberiséget, mely már valósággal semmit sem tart lehetetlennek a földön. Edison s a többi világhirü feltalálók valósággal bámulatba ejtik a világot.

A minap egy szinte hihetetlennek látszó találmány hire járta be a világot. Egy ugynevezett gyermek-automata, a melyet, - mint képünkön látható – egy bölcsőben ülő csecsemő gyermek is kezelhet, sőt csakis ezek számára készült.

Ezen automata segitségével, a kis gőgicsélő, tudatlan apróság, minden vágyát teljesitheti, akárcsak egy felnőtt ember, aki 20 filléres pénzdarab bedobása után „hamisitatlan” csokoládét vagy pedig egy üveg kábitó illatszert, vagy ha úgy tetszik egy pár forró tormás virslit rendelhet magának a gépembernél.

A csecsemő baba ugyanis a képünkön látható felirásos gomb megnyomása után, minden sirás nélkül, maga elé varázsolhatja, ugy a „mamát”, mint a „dadát”, vagy a tápláló „tejet”, no meg a…

De hogy hogyan kell a csecsemőknek az automatával elbánni, azt e helyen nem árulhatjuk el; azt szives olvasóink csak ugy tudhatják meg, ha a kép alá irt magyarázatot figyelmesen elolvassák.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98