Dtum
Login with Facebookk
1919 | Szeptember

BTC – "33" FC 4:0 (0:0)

Hungária-uti pálya – Bíró: Kenessey Géza.
A "33"-asok nagy gólarányú veresége múlt heti jó játékuk után meglepetés számba megy. A csapat, a mely az UTE ellen igen biztató formát mutatott, ma is csak az első félidőben állta az iramot, szünet után azonban teljesen összeesett, a második félidőbeli játéka nem volt egyéb kínos vergődésnél.

Igaz ugyan, hogy a csapat gyenge játékának mentségére számos mentő okot hozhat fel. Így Zsák egy az orrában inficiálás folytán támadt daganattal, bepólyázott arccal csak szükségből állott be a csapatba, s e gátló körülmény természetszerűleg lehetetlenné tette képességeinek teljes kifejtését.

A második félidőben oly rosszul érezte magát Zsák, hogy a 26-ik percben a pályát is kénytelen volt elhagyni. Zsák elvesztésén kívül érzékenyen sújtotta a csapatot Horváth III. kiállása is, akit alig negyedórai játék után zárt ki a játékból a bíró, életveszélyes foultjai miatt.

Ha még megemlítjük, hogy Zloch is lesántult a második félidőben, úgy teljesen érthetővé válik a súlyos vereség. Amíg a csapat komplett volt és komoly játékot folytatott, főleg Oláh és Zloch végzett elsőrangú munkát, de a csatársor ezúttal is oly tehetetlenül és gyámoltalanul mozgott, hogy lényegesebb változások nélkül a továbbiak során sem fog sok vizet zavarni.

A BTC csapata mai játékával csak igazolta eddigi eredményeit. Az első félidőben ugyan még egy kisség bizonytalanul, a második félidőben azonban annál otthonosabban mozgott a csapat. Egyénileg a Hajdu-Dobó jobbszárny s a Kertész-Kanyaurek-Rauchma fedezetsor érdemel dicséretet. Hosszú szünet után ismét szerepelt Szánthó II. a balszélen – egyelőre azonban gyengén.

Gól nélküli félidő után a második félidő 10. percében lövi Hajdu a BTC első gólját, amelyet a 13. percben Dobó gólja követ. A 26. percben Horváth s a 31. percben Dobó lövi a BTC további góljait.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
A BTC csatárainak támadása a 33FC ellen A BTC kornerrúgása a 33 FC ellen Zsák (33FC) egy kapura irányított szabadrúgást tesz ártalmatlanná
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98