Dtum
Login with Facebookk
1920 | Január

Öngyilkosság az Intim- barban

A Dohány utcai Intim- barnak hosszabb idő óta állandó vendége volt Glück József tizenkilenc éves kereskedősegéd. Pontosan megjelent a five o’clockon, diszkérten félrevonult hölgyismerőseivel s nem ragaszkodott szigoruan a társadalmi formákhoz: olykor az elő esti csillaggal rendelte a pezsgőt ás állandóan hatalmas költekezéseket rendezett.

 

Vasárnap délután is beállitott az Intim-barba Glück József. Megrendelte teáját, nagyuri módon helyezte kényelembe magát a mokett széken s látszóan blazirtan nézte a bár tarka képeit és a vendégeket, amikor hozzá lépett egy jól megtermett markos úr.


- Ön Glück József! Kövessen a rendőrségre. Detektiv volt az illető, aki már hetek óta kereste Glücköt, aki hirhedt betörő s egész sereg betöréses lopást követett el. A lopott pénzből nagy lábon élt, állandóan fiakkeren járt s nem vetette meg a bárok enyhe, kellemesszagu termeit és likőrjeit sem.

 

Glück a detektiv felszólitására felkelt asztalától, nyugodtan fizetett és vette a kabátját és elindult az ajtó felé. Amikor az ajtóhoz ért, kabátzsebéből előrántotta revolverét és a szivébe röpitett egy golyót. Vérző mellel esett össze a bár ajtajánál. Kihivták hozzá a mentőket, de ezek már csak a halált állapitották meg.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98