Dtum
Login with Facebookk
1902 | Július

Az Olympia Sport-Egyesület XV. versenye

Megtört a jég; láttunk végre igazi motorokat és utána *kapaszkodó* versenyzőket. Heiny Miksa, Fischer József, Gerger Ferencz és motoraikat illeti meg a dicséret azért a sportélvezetért, melyet a ma délutáni versenyen nyujtottak. De elismeréssel kell adóznunk a rendező egyesületnek is, hogy daczára a sok sikertelen versenynek, nem riadt vissza külföldi versenyzőknek áldozatokkal kapcsolatos elhozatalától.

 

A közönség nagy tetszéssel és megelégedéssel nézte végig a mai sikerült versenyeket és csupán a versenykörök terjedelmes volta miatt zúdult fel – elég gyakran.

 

A szerczessziós versenyt Keszler-Frisch tandem nyerte a berlini Hoffmann ellen. A Bihary, Frisch, Hoffmann, Müller négyes-matchet Bihary gyönyörüen nyerte Frisch ellen, mindketten könnyen verték a külföldi versenyzőket. A 30 kilométeres versenyt Heiny nyerte, országos rekordot állítva fel e távon. Heiny fáradhatatlan menésével, a közönség rokonszenvét megnyerte, kit a verseny tartama alatt versenyző társainak lekörözésekor lelkesen megéljeneztek. A motorversenyt Hoffmann nyerte együléses motorjával a Prenner-Müller tandem ellen.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Versenyzők csoportja az Olympia versenyén Fischer motorvezetésével
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98