Dtum
Login with Facebookk
1937 | Augusztus

Három embert véresre vertek az éjszaka a Capri-mulató előtt

Vasárnapra virradó éjszaka véres botrány játszódott le a Desseffy-uccai Capri-mulatóban és a mulató előtt. Hajnali három óra tájban három ittas férfi akart bemenni a helyiségbe, de a portás látva, hogy már eddig is túl sok alkoholt fogyasztottak, elállta útjukat és nem engedte be őket.

 

- Micsoda dolog az, elküldeni a vendéget! Majd megmutatjuk, hogy azért is bemegyünk! - hangoskodott a három fiatalember és erőszakkal félre akarták tolni a portást az ajtó elől.
Az egyiknek sikerült is behatolni a mulatóba, a másik kettő pedig, aki kint rekedt, annyira feldühödött, hogy öklével beverte a mulató nagy üvegportálját.

Óriási csörömpöléssel tört be a nagy üvegtábla. A portás segítségért kiáltozott, a két támadó pedig szintén torkaszakatából kiabált.

A nagy lármára kirohantak a mulatóból a pincérek, az artistaszemélyzet és a vendégek egy része is, akik megtámadták a három garázda embert, leteperték őket a földre és agyba-főbe verték.


Mindhárman véresem, eszméletlenül terültek el a kövezeten. A rendőr értesítette a mentőket, akik a három fiatalembert elsősegélyben részesítették, azután a rendőr bekísérte őket a VI.kerületi kapitányságra. Itt kiderült, hogy a három verekedő Kapocs Imre hentes, Bayer István zenész és Peresteghy Sándor fényképész.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98