Dtum
Login with Facebookk
1937 | Október

Húsz görl vad rohama Szaffanow nőimitátor ellen

Húsz görl vad rohama Szaffanow nőimitátor ellen a Jardin mulatóban.
A Bethesda-kórház műtőasztalán tették helyre a nőimitátor kiráncigált karját

Az éjszaka, amikor a Jardin nézőtéren zsúfolt ház tapsolta a műsort, a színházfalak mögött a mulató kertjében görlcsata zajlott le.


A három táncos egyikét, Szaffanow urat, aki nőimitátor, úgy összeverték a mulató görlei, hogy eszméletlen állapotban szállították be a szomszédos Bethesda kórházba. A görlháború pillanatok alatt zajlott le a szemtanúk a legellentétesebben adják elő a hadüzenet nélkül lefolyt csatát.

Beszéljenek a főszereplők:


Aki a pofonokat kapta: Szaffanow úr 26 éves ifjú. A szája cakkos, a szemöldöke borotvált, jobb szeme alatt hatalmas lila foltok, sebesült jobbkarja vastag fáslival van a testéhez kötve, mert
az ütlegek közben kirángatták a felsőkarját.
- Ah! Csacskaság volt az egész mondja - nem gondoltam, hogy ilyen tragikus vége lesz! Az affér előtt emeleti öltözőmben a számomra készülődtem. Kiabálás ütötte meg a fülemet. Lenézek a lokál parkjába, s látom, hogy az egyik földszinti női öltöző ablakából a kertbe ugrik Lilian Gray angol artistanő. Lerohantam a kertbe, mert halottam, hogy a görlre rázárják az ajtót és most, hogy a kertbe futott, a támadók , akik a nyomában futottak, meg akarják verni. A lányokra kiáltottam:
Cselédszobában volt a gyerekszobátok, miért támadtatok rá az angol lányra? Mert ugyebár egy férfianak lovagias kötelességei vannak egy védtelen hölggyel akkor is, ha az illető férfi nőimitátor. Nemde?! Az ügy ezzel -látszólag befejeződött és én felöltöztem a számomhoz.

Az affér után tudtam csak meg, hogy a magyar lányok titokban megszervezkedtek ellenem, mert azt híresztelték, hogy én a magyar artistanőket megsértettem. Oh, mily női fondorlat! Számom után még dörgött a taps, amikor a parkettről futottam a kerten át öltözöm felé. Valaki orvul elkapta a csuklómat, mikor megfordultam, előttem állt Szandy Gabriella görl. Állonvágott, meginogtam. Ütöttek és csépeltek a saját ruhámmal, amit letéptek rólam, azzal vertek végig rajtam. Én körmeimmel védekeztem, de vagy tizenöten-huszan lehettek támadóim. Védtelen voltam.

 

A fájdalomtól aléltan érkeztem a Bethesda kórházba, ahol Csillay Miklós dr. a lokál gazdasági főnöke vitt taxin. Elaltattak és a műtőasztalon tették vissza helyéről kiráncigált karomat.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98