Dtum
Login with Facebookk
1942 | Szeptember

Képek a luganói nemzetközi evezősversenyről

Az elmúlt napokban a gyönyörű fekvésű dél-svájci városban, Luganóban mérték össze erejüket nagyszabású verseny keretében Svájc, Olaszország, Horvátország és Magyarország legjobb evezősei.

Evezőseink most már felülmúlták leccói teljesítményüket és a BSzKRT Sándor-Zimonyi összetételű kitűnő kettős párevezősének győzelmén kívül a Hungária és Pannónia evezőseiből összeállított nyolcas is második helyen végzett.

Ugyancsak második helyen végzett a szkiffben Sándor is, aki Catasta távollétében majdnem a győzelmet is megszerezte. Négyeseink és a pair-oarban is induló Sándor-Zimonyi kettős a harmadik helyen kötött ki.

Jóllehet, a hivatalos evezősidény már befejeződött, ezen az őszön is megrendezi a szövetség azokat a tavaly nagy sikerrel járt hosszú távú versenyeket, ahol a Margitsziget, Csepel-sziget, illetve Szentendrei-sziget megkerülése a feladat.

Mint ismeretes, ezeket az igen népszerű versenyeket Wünscher Frigyes dr. elnök kezdeményezésére tavaly első ízben írta ki a szövetség azokon az indulási időhöz nem kötött csapatok a megfelelő időszintek elérésére kitűzött éremdíjakért szállnak vízre. Az előjelekből ítélve a versenyek látogatottsága még a tavalyit is fölülmúlja majd.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Sándor és Zimonyi a győzelmi díjjal a luganói tavon Sándor István másodiknak ért célba
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98